Trusselen i dypet

Krüger & Krogh-oppfølger til Nord og Ned Del 1 er nå publisert og finne i utvalgte bokhandlere!

I Nord og ned Del 2 følger vi agentene Krüger & Kroghs etterforsking av mysteriet på Andøya i 1965: En båt har forsvunnet i havet, og en hemmelig lyttestasjon har fanget opp urovekkende lydsignaler fra dypet. Er det et nytt sovjetisk våpen?

Mysteriet utvikler seg når en mengde hvaler strander. Bresjnevs nordflåte mobiliserer utenfor kysten, og amerikanerne er på vei. En katastrofe er i emning, og krefter i Oslo vil ha de to agentene hjem.

Men Krüger mener han er på sporet av det som truer i havdypet. Han og Krogh har reist langt nord for å oppklare denne saken. Nå må de langt ned.

Bjarte AgdesteinRonald Kabíček og Endre Skandfer har lang fartstid fra animasjonsbransjen, bl.a fra Qvisten, Mikrofilm, Filmkameratene, Storm og Hyper.  I 2014 debuterte de med første bind av tegneserien Krüger & Krogh – Brennpunkt: Oslo, som ble en av de største tegneseriesuksessene i Norge noensinne. I 2018 kom oppfølgeren Spøkelseståken. Første bind av dobbeltalbumet Nord og ned utkom i 2022 til strålende kritikker. Oppfølgeren Nord og ned – Del 2 kom høsten 2024.

Du finner originaltegninger og trykk av disse fine kunstnerne i vår nettbutikk