Dette kommer til å gå bra!

As this is a solely Norwegian project, we do not translate the text into English.

I en utfordrende tid der vi alle har fått beskjed å holde oss borte fra folk, har to kreative hoder funnet tilbake til hverandre, for å spre positivitet og kjærlighet. Presserommet Magnus Stensvik Wilhelmsen har sammen med designer Frode Skaren gått sammen for å lage et nydelig pregtrykk; Et to-farget trykk i A4 format, trykket på 500 grams kartong i begrenset opplag, med motivet “Dette kommer til å gå bra”. Uglylogo (Skaren) har laget motivet fra sitt hjemmekontor i Kvinesdal på sørlandet, mens produksjonen har blitt gjort av Magnus i Presserommets lokaler i Fredrikstad.

De to sier dette om prosjektet sitt:

«Det er en vanskelig og krevende tid for alle. Uvissheten som rår skaper mye utrygghet og maktesløshet for hva fremtiden vil bringe. Barn i Norge som ikke har det så bra hjemme har det ekstra vanskelig nå som skoler og barnehager er stengt. Derfor vil vi donere inntektene fra salget av trykket til Blå Kors Barnas Stasjon til familier i sårbare livssituasjoner.

«Vi har alle et ansvar for å hjelpe hverandre i slike tider, og dette er vår måte å hjelpe på», kommer det fra Magnus og Frode.

Frode og Magnus har priset trykket til 200 kroner, hvorav 75 kroner går til produksjon og porto, og resten går uavhengig til Blå Kors Barnas Stasjon. Vi i Sunderø Art Gallery tar selvsagt ikke noe i provisjon, vi hjelper bare kunstnerne til å promotere tiltaket og oppfordrer alle til å støtte dette og andre gode prosjekt i disse vanskelige tider!

Trykket er i begrenset opplag og bestilles direkte fra Uglylogo:
https://uglylogoartstore.com/…/pr…/dette-kommer-til-a-ga-bra

DETTE KOMMER TIL Å GÅ BRA! ❤️